здравейте колеги! може ли някой да ми помогне да си намеря диск за европа че имам само за италия? благодаря ви!
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 166 навигация
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от eddie6661 Покажи съобщениездравейте колеги! може ли някой да ми помогне да си намеря диск за европа че имам само за италия? благодаря ви!ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от eddie6661 Покажи съобщениездравейте колеги! може ли някой да ми помогне да си намеря диск за европа че имам само за италия? благодаря ви!
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениекеф ти за Европа, кеф ти за БГ, кеф ти за Танганайка.
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеУбих се да търся за Танганайка.... и няма и няма...Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКолега, най-новата 166 във форума е над 5-годишна. Какво мислиш, че ще има на тоя диск отпреди 5-10 години? Вземи си 'къв да е телефон с ЖПС и си инсталирай актуални карти - кеф ти за Европа, кеф ти за БГ, кеф ти за Танганайка.Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеУбих се да търся за Танганайка.... и няма и няма...Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЗаповядай http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1036910 пак си търсил между редовете.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеУбих се да търся за Танганайка.... и няма и няма...
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЗаповядай http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1036910 пак си търсил между редовете.
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеЕ няма как да се измъкна... дължа Ви почерпка...като се върна от там...
P.P.
Изтеглих я - дано POI точките да са добри... че да пообиколя.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеСпоко той чистача разбира танзанийски и затва я го питай как е здравей на танзанийскиLast edited by thecleaner; d.m.y г., 09:36.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеHujambo. Lugha ya Kiswahili sio vigumu. Kumjaribu ni hii Kuhusu Mimi."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
Comment